Lediga tjänster

Vägjobb i Sverige är ett ungt, dynamiskt och expansivt företag med inriktning på trafiksäkerhet vid vägarbeten. Företaget jobbar för långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög servicenivå, kompetens och kvalitet i sina tjänster och produkter. Det ställer krav på våra medarbetare att vara ansvarstagande, flexibla och engagerade.

Här nedan finner du ansökningsformulär för aktuella rekryteringar men du kan även ansöka spontant under perioder då vi inte aktivt söker medarbetare.

Printeransvarig Vägmärkesproduktion – Med helhetsansvar från formgivning och originalproduktion till printning, laminering, skärning och läggning av vägmärken och skyltar samt lagerhållning av råvaror och nya vägmärken.

Trafikservicepersonal med C-kort – Vi söker flera C-chaufförer för omgående anställning. Har du några frågor kan du kontakta Walter på 010-330 06 41 men skicka din ansökan via formuläret här nedan.

Medarbetare till ny depå i Göteborg – Vi söker en mångsidig och engagerad person som är med och driver igång vår nya depå… Läs mer

Jobbansökan

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.