Lediga tjänster

Vägjobb i Sverige är ett ungt, dynamiskt och expansivt företag med inriktning på trafiksäkerhet vid vägarbeten. Företaget jobbar för långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög servicenivå, kompetens och kvalitet i sina tjänster och produkter. Det ställer krav på våra medarbetare att vara ansvarstagande, flexibla och engagerade.

Här nedan finner du ansökningsformulär för aktuella rekryteringar men du kan även ansöka spontant under perioder då vi inte aktivt söker medarbetare.

Säljare Stockholm – Vi förstärker med en medarbetare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen som kan bidra till vår utveckling i Stockholm. Läs mer

Säljare Göteborg – Vi söker en säljare med fokus på Västsverige. Du utgår från Örebro eller Göteborg där vi har en depå med kontor i Gunnilse. Läs mer

Trafikservicemedarbetare – Intresserad av att arbeta som trafikvakt, lotschaufför och med etablering av trafikanordningar? Det är ett fysiskt och omväxlande jobb som både passar tjejer och killar.